طلا 18 عیار : 4,900,000 تومان
0
سبد خرید شما خالی است !

اولین گام برای راه اندازی طلافروشی

  • سارا چترنور
  • 22 مارس 2021
  • 0 نظر
راه اندازی طلافروشی 10

یکی از بزرگ‌ترین شادی‌های یک هنرمند، به اشتراک گذاشتن هنرش است. این را یک طلاساز بهتر می‌فهمد. چرا که آثارش پس از دیده شدن مورد توجه و تشویق قرار می‌گیرند. راه اندازی طلا فروشی بهترین راه برای ارتباط بیشتر و بهتر با مخاطبان خود است. شروع هر کسب و کاری اصول و قواعدی دارد که باید به درستی رعایت شود. یک کارآفرین باشید یا یک طراح جواهر، این را بدانید که راه اندازی طلافروشی آنطور که تصور می‌کنید سخت نیست. بلکه موفقیت در این کار به زمان، تلاش و پشتکار و دانش تجاری شما بستگی دارد. نکاتی که در ادامه مطرح می‌شوند، راهنمای شما در این مسیر خواهند بود.

راه اندازی طلافروشی 5

نوشتن طرح توجیهی برای راه اندازی طلافروشی

قبل از کاری ابتدا باید روشن کنید که تجارت طلا چیست؟ اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود در این مسیر را بیان کنید. منابع مالی را ذکر کنید. استراتژی بازاریابی و درصد موفقیت آن را برای راه اندازی طلافروشی مشخص کنید. همچنین شریک یا شرکای کاری خود را در این طرح معرفی و درصد شراکت را ذکر کنید. سوالات زیادی است که باید منطقی و حساب شده پاسخ دهید:

راه اندازی طلافروشی 1

  • آیا جواهرات خاص یا قطعات معمولی می فروشید؟
  • طرح‌های شما دست ساز هستند یا به یک تولید کننده برتر واگذار می‌شوند؟
  • آیا در ابتدای مسیر راه اندازی طلافروشی به محلی برای کار نیاز دارید؟
  • امروز یا در آینده‌ی نزدیک نیاز به استخدام پرسنل دارید یا این کار را به تنهایی ادامه می‌دهید؟
  • چگونه محصولات را قیمت گذاری می‌کنید؟
  • وجه تمایز جواهرات شما با رقبا چیست؟
  • مخاطبان شما بیشتر چه کسانی هستند؟
  • چه مقدار پول نقد نیاز دارید تا کارتان رونق بگیرد؟
  • روش شما برای بازاریابی و جذب مشتری چیست؟
  • محصولات خود را کجا می‌فروشید؟

راه اندازی طلافروشی 9

بیزینس پلن یک برنامه‌ی کاری دقیق است که باید مو به مو اجرا شود. زمانی که کسب‌وکار خود را افتتاح کردید، باید به عنوان صاحب طلافروشی تجربه‌ی عملی کسب کنید و رفتارهای خریداران ارزیابی کنید. تجربیات شما در این خصوص به کامل کردن بیزینس پلن کمک می‌کند.

بودجه تجاری

بودجه‌ای که برای راه اندازی طلافروشی نیاز دارید از کجا تهیه می‌شود؟ در طرح تجاری خود ابتدا لیست دقیقی از هزینه‌ها را برآورد کنید. ابزار و تجهیزات، هزینه‌ی بازاریابی، مجوزها، دوره‌های آموزشی، تهیه‌ی فضای کاری و … . حساب کنید برای این کار چه مقدار پول نیاز دارید. مسلما اینکار به تنهایی قابل پیشرفت نیست و باید افرادی برای بازاریابی و … استخدام کنید. حال بودجه‌ای که برای این کار در اختیار دارید چقدر است؟ هزینه‌ها را در طی چند ماه اول مشخص کنید.

راه اندازی طلافروشی 7

از رقبا یاد بگیرید

پیش از راه اندازی طلا فروشی، بهتر است در بازار طلا تحقیق کنید. به مشاغل مختلف و مرتبط با تجارت طلا نگاهی بیندازید. مشاغلی که موفق‌تر عمل کرده‌اند؟ بنظر شما راز موفقیت آنها چیست؟ مخاطبان آنها بیشتر چه کسانی هستند؟ و از چه تکنیک‌هایی در بازاریابی استفاده می‌کنند؟ تحقیقات شما در این موارد و نحوه‌ی قیمت گذاری محصولات آنها نکات مهمی به شما یادآور می‌شود.

راه اندازی طلافروشی 9

تجارت خود را قانونی کنید

دریافت مجوزها و دستورالعمل‌های قانونی برای شروع هر کسب‌وکاری الزامی است. در راه اندازی طلافروشی هم باید تمام جوانب قانونی را در نظر بگیرید تا هیچ مشکلی در کار پیش نیاید. ثبت یک شرکت انحصاری، انتخاب نام تجاری و گذراندن مراحل قانونی آن به شما کمک می‌کند کسب‌وکارتان را رسمی کنید.

راه اندازی طلافروشی 2

بیمه‌ی مشاغل را فراموش نکنید

راه اندازی طلافروشی نیاز به محافظت‌های بیشتری دارد. محصولاتی که شما تولید می‌کنید یا می‌فروشید، ارزشمند هستند. پس باید شغل خود را در برابر وقوع هر خطری ایمن کنید. بیمه‌ی آتش سوزی، سرقت، بیمه‌ی کارمندان و … از قراردادهایی است که باید با شرکت بیمه ببندید تا در صورت بروز خسارت، از شما حمایت کنند.

راه اندازی طلافروشی

سرمایه‌ی تجاری و شخصی را از هم جدا کنید

حال که یک شرکت تجاری و قانونی تاسیس کرده‌اید، بهتر است حساب مالی مجزایی برای آن در نظر بگیرید. با این کار حساب‌های شخصی را از مسائل حقوقی مرتبط با کار در امان نگه داشته‌اید. چرا که پرونده‌های تجاری شما مشمول پرداخت مالیات بیشتری می‌شوند. پس یک حساب کاری جدا باز کنید. با واریز سود تجارت شما به یک حساب مشخص، احتمالا امتیازات ویژه‌ای از سوی بانک به شما تعلق خواهد گرفت.

تامین منابع مالی

حال که تعیین کردید راه اندازی طلافروشی چه مقدار سرمایه نیاز دارد، باید منبعی برای تامین این سرمایه پیدا کنید. اگر این سرمایه را ندارید، می‌توانید از وام‌های بانکی استفاده کنید. یا یک سرمایه‌گذار پیدا کنید. با شرایط کنونی اگرچه تامین بودجه‌ی لازم برای شروع هرکاری چندان ساده نیست، اما مشاغلی مثل طلا همیشه بازدهی خوبی خواهند داشت و کارآفرین را ناامید نمی‌کنند. نیازی نیست در ماه‌های ابتدایی همه‌ی بودجه‌ی پیشبینی شده را در اختیار داشته باشید. هزینه‌های 6 ماه اول را مشخص کنید و سعی کنید مبلغ اولیه را تامین کنید.

راه اندازی طلافروشی 8

تامین کنندگان را پیدا کنید

اگر طراح و سازنده‌ی طلا هستید باید تامین کنندگان معتبر تجهیزات ساخت طلا و جواهرات را پیدا کنید. اما اگر تنها فروشنده هستید، سعی کنید جواهرات را از طراحان معتبر خریداری کنید. برای خرید باید موارد مختلفی مثل سلیقه‌ی مخاطب و ترندهای پرطرفدار روز بازار را در نظر بگیرید. طرح‌های جدید همیشه مورد توجه قرار می‌گیرند.

راه اندازی طلافروشی 11

ساخت سایت و فروشگاه آنلاین

پس از فراهم کردن همه‌ی مقدمات برای راه اندازی طلافروشی، نوبت به معرفی می‌رسد. یک فروشگاه آنلاین به شناخته شدن کسب‌وکار شما بیشتر کمک می‌کند. برای ساخت سایت چه میزان می‌توانید هزینه کنید؟ اگر در این زمینه مهارت داشته باشید، می‌توانید با هزینه‌ی کمی سایت شخصی خود را راه اندازی کنید. سفارش ساخت فروشگاه آنلاین به شرکت‌های طراحی سایت هم گزینه‌ی دیگری است که می‌توانید انتخاب کنید. برای فروش آنلاین طلا و جواهرات باید عکاسی بلد باشید. عکس‌ها گویای کیفیت و ظرافت کار شما هستند. در مورد اصول عکاسی برای فروش جواهرات در مقالات پیشین بیشتر سخن گفته‌ایم.

راه اندازی طلافروشی 4

  • برای معرفی برند خود می‌توانید محصولات خود را در سایت‌های معتبر فروشگاهی مثل دیجی کالا بفروشید.
  • بازاریابی دهان به دهان را فراموش نکنید. پس از راه اندازی طلافروشی در سمینارها و نمایشگاه‌های مرتبط شرکت کنید. این اجتماعات فرصت خوبی است برای بیشتر شناخته شدن.

بازاریابی کنید

در راه اندازی طلافروشی، پس از ثبت نام تجاری و اتمام مراحل قانونی، وقت آن است که استراتژی‌های بازاریابی را آغاز کنید. می‌توانید از افراد حرفه‌ای در این مورد کمک بگیرید یا خود آموزش ببینید. دنیای تجارت به ویژه تجارت الکترونیک روز به روز در حال تغییر و تحول است. پس برای موفقیت در این راه باید به روز باشید. از شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، فیس بوک و Pinterest برای معرفی بیشتر کسب‌وکار خود کمک بگیرید.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *